Unna dig stillhet och god husmanskost

Det är inte långt kvar tills morgnarna förvandlas till dimtäta landskap där vinter och vår möts. Därute i skog och mark kan den som är uppe med tuppen uppleva Sverige iklädd sin vårslöja, vilket är en fantastiskt upplevelse för både kropp och själ.
Tar man tillvara på dessa vardagliga men ändå magiska företeelser blir hela livet till en resa där man utforskar omvärldens skönhet i stilla meditation.

Finn din inre oas

Genom att vara mer närvarande i vardagen ger vi oss själva en chans att djupdyka ner i vår inre värld och upptäcka alla nyanser som finns därinne. Det handlar om att lära känna den person som står oss närmast: Nämligen oss själva. Detta är många gånger nämligen även den person som vi behandlar hårdast här i livet. För när sade du senast till dig själv att du älskar dig själv?

Det är faktiskt en poäng i att göra det i ord, och inte bara i handling.

För visst kan man skrämma bort sig själv i vardagen genom att till exempel gå och käka lite klassisk husman på https://www.restauranghubertus.se/ tillsammans med en vän, men det handlar också om att ge sig själv stillhet och lugn.

Detta gäller speciellt i en värld där saker och ting tenderar att bara rulla på fortare och fortare. Framför allt nu när vi i dessa virusdrabbade tider både bromsar och gasar samtidigt – saker och ting ska vara business as usual, fast de på många sätt inte är det längre.

Tänk därför på att vara extra snäll mot dig själv just nu. För det leder också till att du är extra snäll mot de människor som du har omkring dig i din vardag. Vi behöver vara hjälte i vårt eget liv först, för att sedan kunna vara det i någon annans liv. Se därför till att du tar tillvara på detta unika tillfälle att lära känna dig själv på djupet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *