Pumpar i Malmö behöver ses över

27 april 2021 jonas olsson

Du som har en fabriksanläggning eller verkstad i Malmö kanske inte direkt tänker på pumpservice varje dag. Men du borde ändå fundera på det för att inte bli överraskad om det plötsligt inträffar ett stopp och en pump slutar fungera. Även om man är noga med att ha utrustning av bra kvalitet och alltid ersätta med originaldelar, behöver pumpar i Malmö faktiskt ses över ibland.

Det kan vara bra att ha en liten notering om telefonnummer, precis som man har till banken eller revisorn, till en serviceinriktad firma som prioriterar sina kunder och hjälper dem blixtsnabbt när det behövs. Det är också en trygghet att det faktiskt finns sådana företag man kan kontakta.

Allround leverantör när det gäller pumpar

Det där med snabbheten är bland det allra viktigaste, och det finns leverantörer som utlovar svar och prisuppgift inom ett dygn och som kan serva dig blixtsnabbt. Driftstopp är ett rött skynke för alla företagare, för det ställer till kaos i logistiken och planeringen, och det kostar pengar.

Har du en stor anläggning med flera olika pumpar, är det tryggt om du väljer en servicefirma som även vill serva det du inte har köpt av dem. Det bästa är att välja en allround leverantör som ställer upp vad du än ringer om. Du kan vilja köpa pumpar av mer än ett fabrikat och till mer än en placering i din anläggning.

Kunskap och säkerhet

Själv vet du ju precis vilka skyddsåtgärder ni måste vidta på just ditt företag, men lita på att en bra servicefirma också vet. De är vana vid lite olika miljöer, det kan vara bullrigt, man kan hantera syror eller andra kemikalier eller så kan det finnas ångor i luften.

De har adekvata skyddskläder och de andningsskydd som behövs, så du kan tryggt anlita dem för att utföra pumpservice i din anläggning.

Fler nyheter