Köp dina pumpar i Örebro

26 juni 2021 william eriksson

Din verkstad eller fabrik har säkert mer än en pump som är igång dagligen. Vem servar den? Var köper du delar och vem levererar nya pumpar till dig? Du behöver inte leta länge för att hitta en allround leverantör av pumpar i Örebro.

Du kan faktiskt hitta en som gör alla möjliga och omöjliga saker för dig. De levererar högklassig utrustning, lagar med originaldelar, ger tips om användning och placering och gör all service man kan behöva. De är också experter på sitt eget sortiment, och kan berätta för dig om skillnader mellan olika pumptyper och fabrikat.

 

Skyddsutrustning för en tekniker

Jobbar ni med ångor i lokalen eller om det finns kemiska medel i tråg och kärl, har teknikern på sig all skyddsutrustning som kan behövas. De praktiska bitarna, att du ska få hjälp på plats i Örebro, är lika viktiga som den teoretiska delen, att utrustningen ska hålla hög standard enligt fastställda normer.

Vill du utöka verksamheten med ytterligare maskiner eller lokaler, kan du få hjälp även med detta, så att det blir installerat en ny produktionslinje där du vill ha den. Det är du som bestämmer hur mycket eller lite leverantören ska göra för dig.

 

 

Serviceavtal eller bara ringa vid behov

Man kan ta samarbetet till nya nivåer, så du kan ha en egen expertleverantör för både utrustning och delar. Du kan få serviceavtal för regelbunden översyn om du vill det. Anlita bara ett företag som sätter dig som kund i centrum och som är tjänstvilliga och serviceinriktade.

När du behöver experthjälp snabbt för att något har gått sönder får du prisuppgift inom ett dygn och någon på plats hos dig i Örebro så fort som möjligt. Din leverantör vet också vad som rör sig i branschen och vilka pumpar folk brukar köpa och gilla bäst. Utnyttja den expertisen i din firma.

Fler nyheter