Den perfekta långresan

16 oktober 2019 jonas olsson
Den perfekta långresan

De flesta utlandsresor är på en eller två veckor, och det ingår bara flyg och hotell. I övrigt får man klara sig själv. Om man vill göra en aktivitet får man arrangera det själv. Sedan finns det förstås rundresor. Där man blir körd runt och får se och göra massor. 

Båda resetyperna är säkert bra, men varför kan ingen tänka på att det finns personer som skulle vilja vara borta lite längre? Som både vill ta det lugnt och hinna känna sig hemma på resmålet, och göra en del rundturer och aktiviteter. Med tryggheten i att ha en egen, svensk guide.

 

Sådana resor finns!

På http://www.wintravel.se/ hittar ni långresor till Torremolinos som är precis så. Reslängden är cirka tre veckor, det ingår hotell för hela tiden, och ett antal utflykter. Med svensk guide under hela vistelsen. Om ni vill göra fler utflykter än vad som ingår är det inga problem, er guide hjälper till med allt ni vill. 

Långresor erbjuder hotell som ligger perfekt till, nära både stranden och centrum. Ni har tid att lära känna området, med alla dess små affärer, caféer och parker. Här kan ni ta härliga morgonpromenader, eller uppiggande morgondopp i havet, innan ni går in till den välfyllda frukostbuffén.

 

 

Alla bekvämligheter ni behöver

Om ni inte vill bada i havet så boka ett hotell med pool, kanske även med uppvärmd pool inomhus. Då det går att ta sig ett dopp varje dag, oavsett väder! Om ni någon gång funderat på långresor till Spanien eller något annat land i södra Europa, så kan ni sluta leta nu. Istället kan ni börja se fram emot att sakta promenera på marknaden och känna doften av saffran och andra kryddor, eller att sitta på balkongen efter en aktiv dag och se solnedgången medan ni njuter av något gott att dricka.  

Fler nyheter