Ska ni ha fest, eller?

21 maj 2019 jonas olsson
Ska ni ha fest, eller?

Ska man till exempel ha ett disco för ungdomarna eller ett företagsevent, behöver man förutom en bra ljudanläggning också ha lite stämningsskapande belysning. Det ska också vara enkelt att sköta den, dvs. i princip bara att sätta sladden i väggen. Det finns olika företag som hyr ut både stora och små ljusanläggningar i hela landet. Uthyrning Ljus i Falun går lika bra som i Malmö, så var du än befinner dig kan du sätta sprätt på festen med hjälp av proffsig utrustning.

 

 

Ett dunderkalas att minnas

Kanske ska man anordna en 50-årsfest eller ha ett släktkalas med underhållning. Säkert finns det ungdomar i sällskapet som gärna dansar till häftig musik. Man kan hyra en ljusanläggning med LED-lampor, som antingen kan kopplas att blinka i olika färger eller ha fast sken. LED-belysning drar ju också väldigt lite ström, så man kan brassa på ordentligt. En rökmaskin förstärker effekten av ljuset, och en sådan kan man också hyra. Det man vill åstadkomma är ju en fest där alla oavsett ålder har roligt och kommer i stämning, ett kalas man inte glömmer i första taget. Man kan också anordna ett barnkalas med disco, fiskedamm, popcorn och mysbelysning. Om man vill få igång barnen och inte bara vill anordna lekar, är det mycket populärt att spela aktuella låtar och låta lamporna blinka. Barn brukar gilla att röra på sig och få dansa. Som inomhusaktivitet är det perfekt att ordna ett mello-disco.

 

Företagsfesten blir något extra

Det finns olika varianter på ljusanläggningar, så man väljer bara önskad omfattning. Principen är som sagt enkel, bara sätta i sladden. Men ska man ha ett större arrangemang kan man även hyra en ljusmixer och kabel för styrning av ljuset. Om det behövs kan man också få hjälp av kunniga ljustekniker för att få bästa möjliga belysning som passar evenemanget..

Fler nyheter