Rädda husfriden med billackering i Malmö

28 april 2021 jonas olsson

Mamma och pappa är iväg på semester och kommer inte hem förrän om två veckor. Du har alltså två hela veckor på dig att göra precis vad du vill där hemma. Sova hur länge du vill. Äta precis vad du vill. Se precis vad du vill på tv. 

Men det blir ju trist efter bara ett par dagar. Så vad finns det mer du kan hitta på? Ta hem kompisar förstås. En fest är ju givet. Men nu är du ju inte så intresserad av fester. Och har inte kompisar som är det heller. 

Festen med kompisarna slutar med att ni tittar på ett par filmer, äter chips och somnar i varsin soffa. Morgonen därpå känner du att tiden börjar rinna iväg utan att du har hittat på något som är annorlunda än när föräldrarna är hemma. Det är då som du kommer på det. 

Den perfekta idén på vad du aldrig skulle göra om de var hemma. Damma av farfars gamla bil och ta den på en tur. Den där bilen som pappa knappt ens låter dig titta på, än mindre köra omkring i.  

Krasch och pang

Men turen pågår inte så länge förrän du råkat köra in på en återvändsgata och ska backa. Plötsligt hoppar det fram en brevlåda från ingenstans och slår till bilen hårt. Du känner hur du slutar andas och hur tiden fryser till is. Sakta öppnar du dörren och går runt bilen och ser en kraftig repa. Men som från ovan minns du hur du åkt förbi en billackering i Malmö med bussen.

Du gör en sökning och hittar genast https://www.bilskadecentralen.se/vara-tjanster/bilskador/billackering/. Och vips har du fått en tid redan samma dag. Två dagar senare kan du hämta ut bilen, som nu ser ut som ny igen. Glatt kör du hem, och tackar din lyckliga stjärna för billackerare. 

Fler nyheter