Logistikmark i Stockholm som extra lagerställe

18 juni 2022 Lily Hansen

editorial

Väntar du in en stor sändning varor behöver du inte trycka in allt på ditt vanliga lager. Du kan hyra logistikmark i Stockholm och hämta hem godset vid behov. Det gör att du slipper stress över att lagret är för litet och du får plats att köra med truck precis som vanligt.

Ibland kommer man över ett billigt restparti och vill passa på att göra en bra affär. Oavsett orsaken till att du behöver lite mer plats just nu, är logistikmark en bra lösning på ett tillfälligt platsbehov. Det kan vara råvaror som ska bearbetas senare, eller säsongsvaror som inte behöver stå och ta plats på det vanliga lagret.

Låst och försäkrat

Du har tillgång till dina varor när du vill, men eftersom platsen ofta är en inhägnad markbit, krävs det att ditt magasinerade gods klarar att stå ute. Du kan ha det i en täckt vagn eller på plastade pallar. Området är låst och omgivet av gallergrindar och stängsel, och dessutom brukar det vara bevakat.

Skadegörelse minimeras om området är väl belyst och det går vakter där. Elektronisk övervakning med larm och kameror är också vanligt. Att din logistikmark finns i Stockholm gör också att du har nära dit och att det är någorlunda centralt. 

 

logistikmark i Stockholm

 

Hyr för den tid du behöver

En stor fördel med att långtidshyra lagerplats är att det sparar kapital. Du behöver inte köpa en egen extra tomt och du behöver inte bygga ett nytt lager. När du inte längre behöver platsen, kan du säga upp avtalet och har inga vidare bekymmer. 

Du kan förstås också outsourca din lagerverksamhet ännu mer och bara ha en liten verkstadslokal själv med ett lite mindre lager. Det ger stor frihet att hyra logistikmark för vilket ändamål du än har. Du har gott om plats på företaget och kan ändå köpa hem stora partier gods.

Fler nyheter