Letar du efter akuttandvård på Odenplan?

Det kan uppstå situationer där det är nödvändigt att snabbt kunna få tandvård. Har du fått problem med dina tänder? Plötslig smärta kan behöva utredas, det kan vara en tand som gått sönder på grund av yttre våld eller så uppstår något annat fel som du varken kan eller vill vänta med. 

Då är det läge att kontakta en tandläkare för att få akuttandvård. Många tror att det är dyrt och krångligt med akuttandvård. Men det finns tandläkare som kan hjälpa dig på ett bra sätt. Vänta inte med att söka vård. Akuta skador på tänderna ska tas på stort allvar.

 

När ska du söka vård

Det kan som sagt finnas olika orsaker till att du kan behöva akut tandvård. Om någon form av olycka har hänt som har påverkat tänderna är det nödvändigt att få tänderna undersökta av en tandläkare. Skulle du ha slagit ut en tand, finns det dessutom möjlighet för tandläkaren att sätta in den igen. Om du har slagit ut någon del är det bra att spara den till tandläkarbesöket. 

Det går ibland att laga på ett bra sätt. Hur vet man att man behöver akutvård? Sök vård om du känner smärta, om tanden är lös, om en tand blir missfärgad, om det blöder eller det bildas blåsor. Givetvis ska du också söka vård om du slagit ut hela tanden eller bara någon flisa. Är du osäker går det bra att ringa en tandläkare och fråga. Desto fortare du får vård desto mer effektiv behandling kommer du kunna få.

 

 

Hitta din mottagning

Det kan vara bra att veta att det allmänna tandvårdsstödet gäller oavsett var du väljer att boka tid. Högkostnadskyddet gäller även vid akuttandvård . Det behöver inte kosta en förmögenhet att gå till tandläkaren. Letar du efter Akuttandvård odenplan? Boka en tid redan nu om du upplever akuta besvär. 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *