Låt inte festen flippa ur!

30 maj 2019 jonas olsson
Låt inte festen flippa ur!

Ska du ha en stor fest eller anordna en mässa? Kanske behöver du lite fräscha idéer på vad man skulle kunna ha med i arrangemanget för att tillställningen ska bli lyckad och uppskattad. Det är alltid roligt när en fest eller en mässa bjuder på något extra, kanske någon aktivitet som känns ny och spännande och som alla kan vara med på. Varför inte prova något annorlunda? Nu kan du korttidshyra ett flipperspel för ett dygn, en vecka eller månad! Det skulle bli en rolig grej som de flesta gillar och är en riktigt häftig överraskning för gästerna. De behöver inte heller bli utflippade för att det är dyrt, för du kan ställa maskinen på Freeplay!

 

 

Flipperspel i personalrummet

Vill man ha ett flipperspel i t.ex. ett lunchrum för personalen, eller i en föreningslokal, hyr man spelet under en längre tid. Om man så vill, ställer man maskinen i Freeplay-läge. Hyrtiden kan man välja, och den kan till exempel vara ett halvår, ett år eller tre år. Leverans och installation behöver du inte tänka på. Det finns företag som jobbar med att hyra ut och serva spelen, och du kan exempelvis byta ut spelen var tredje månad. Många sådana företag har fri service under hyrtiden.

 

Polletten trillar ner

Vill du ha spelet under lång tid, t.ex. i en sportbar, biljardhall eller bowlinghall går det också mycket bra. Kanske vill du hyra flera? Flipperspel finns i många olika varianter som man kan välja mellan. Spelarna kan alltså även få omväxling om man byter till ett nytt spel efter en period. Du väljer själv hur kunderna ska betala i spelet. Det kan ske med polletter, mynt, sedlar eller kortmaskin. Till en sådan här professionell användning är det bra att välja en leverantör som har ett stort utbud och dessutom har snabbhet och kunskap när det gäller regelbunden service.

Fler nyheter