Inred med tavlor

Inred med tavlor

Att inreda med tavlor är ett bra sätt att göra hemmet levande. Genom att sätta tavlor på en enfärgad vägg kan man verkligen lyfta rummet. Det är fint att sätta upp en stor, tavla som verkligen drar blickarna till sig men också att sätta upp flera små som tillsammans bildar en hel tavelvägg. 

Om man ska sätta upp flera tavlor på en vägg så är ett bra inredningsknep att först rita upp tavlorna på ett stort papper. Man kan sedan sätta upp pappret på väggen och titta om tavlorna bildar ett bra mönster. Då slipper man göra spikhål i väggen i onödan om man skulle ändra sig och ser lättare hur de ska sitta för att det ska bli snyggt. 

 

Att inreda enfärgade väggar med färgglada tavlor kan verkligen göra ett lyft för hemmet. Det skapar en färgklick och ett blickfång. 

Hos Mynewart.se finns massor av fina tavlor. De har ett stort utbud av alla möjliga tavlor och här kan man välja mellan abstrakt konst och tavlor med motiv. Här är det också lätt att hitta en present till någon man tycker om i och med det stora utbudet som finns. En tavla blir ofta en uppskattad present då de allra flesta gillar det. I webbshoppen kan man också hitta många färgglada tavlor som har otroligt fin färgåtergivning. 

Att beställa tavlor på nätet är enkelt och bekvämt då man kan sitta hemma i soffan, i lugn och ro, och leta i sortimentet. Är man ute efter en speciell tavla kan det vara enklare att sitta och leta på nätet än att springa runt i flera butiker som oftast tar mycket tid. När man gjort sin beställning har man dessutom varan eller varorna snabbt då det bara tar 2-4 vardagar. Gå in och kika i deras webbshop och hitta din favorit eller favoriter!