I Lund hittar du företag som utför professionell klottersanering

Klotter är något som syns lite överallt på exempelvis fasader, förbipasserande godståg, elskåp och  portar. Det är något som sällan är vackert och framförallt är det oönskat av den som äger byggnaden eller objektet som blivit utsatt för klottret. Som tur är finns det idag effektiva metoder för att avlägsna klotter och återställa ytan till sitt ursprungliga utseende. 

Undvik att själv klottersanera om du inte besitter nödvändig kunskap 

Det är dock inte rekommenderat att ta sig an en klottersanering på egen hand om det inte finns tillräcklig med kunskap eller erfarenhet sedan tidigare. Med fel metoder och produkter så finns det nämligen en stor risk att ytan blir missfärgad och därmed behöver en ommålning för att se bra ut igen. 

Olika fasadtyper klarar olika sorters behandlingar

Till exempel så bör olika typer av fasader behandlas utifrån vilket material de är byggda i. Det kan handla om vilka produkter som används men även vilket tillvägagångssätt som är bäst för att undvika skador på fasaden. Arbetstryck, temperatur och vattenflöde är exempel på sådant som kan ha stor påverkan på resultatet.

Skräddarsydd klottersanering i Lund

Hustvättarna är ett företag som bland annat utför effektiv klottersanering i Lund och andra skånska orter. De har lång erfarenhet och specialutbildade medarbetare inom företaget som vet vad som krävs för skonsam och samtidigt effektiv klottersanering. Med ett varsamt arbetssätt tar Hustvättarna bort oönskat klotter för att sedan lägga på ett klotterskydd som skyddar fasaden och gör det enklare att sanera om ytan återigen skulle bli nedklottrad. 

Eftersatt underhåll kan ge mycket negativa konsekvenser 

Vänta inte med att ta bort klotter från din fasad, det kan leda till att ännu fler tar tillfället i akt och klottrar på ytan och kan i värsta fall leda till att området ser förslummat ut. Med ett klotteravtal är saneringen aldrig långt borta och allt du behöver göra är att meddela var det finns behov för sanering.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *