Gör fillers hos en skönhetsklinik i Malmö

17 november 2021 patrick pettersson

editorial

Att bli inspirerade från andra är något väldigt naturligt för människor. Dessutom ger det oss lite extra motivation att verkligen kämpa för det man vill. En del har en bild av hur man vill se ut medan andra tittar på ett annat levnadssätt. 

Det finns vägar man kan gå för att ändra sitt utseende. Kanske önskar du dig lite större och fylligare läppar? Med fillers kan du göra det. Fillern låter dig gå in under huden och förändra den delen du vill. 

Du kommer fortfarande se ut som du. Du kommer bara exempelvis skapa lite starkare linjer, göra större läppar, eller varför inte få bort de mörka kuddarna under ögonen? Med fillers från clinicnvy.se finns det mycket man kan göra. 

Fillers är ofarligt att använda sig av och folk världen över använder sig av det idag. Men eftersom att det räknas som läkemedel så måste utföraren i grunden ha någon form av läkarutbildning. Det kan även vara tandläkare, sjuksköterska, m.m.

 

image

Det går snabbt

Har du bestämt dig för att göra fillers så börjar du med att hitta rätt klinik att gå till. Ni gör en konsultation där du berättar vad du vill ha. De kommer gå igenom med dig vad som krävs för att nå det. För en del räcker det med ett besök, medan andra får göra ännu ett besök efter någon vecka. Det går snabbt att göra fillern, med en lite nål applicerar man den in under huden. 

Hur länge fillern gäller är olika för alla. För en del håller det i tre månader, medan för andra i över ett år. Man kan om man vill även ta ut fillern om man till exempel vill börja om på nytt. Kanske tycker man att man har gjort för stora läppar. Då är det möjligt att ta ut det. 

Fler nyheter