Fixa frillan hos frisör i Linköping

20 juli 2021 jonas olsson

Är du less på ditt trötta hår som alltid sitter uppe i en knut? Trots att de sitter där uppe kan man se de slitna topparna titta fram. Att man alltid ska vänta till sista minuten innan man gör något. Men då har man också bara sig själv att skylla. En tid hos frisören är inbokad, bort med det slitna. Fram med nytt och fint. Om man istället skulle våga sig på en större förändring? Istället för att bara klippa topparna kanske man ska göra en snygg kort frisyr. 

Så skönt det hade varit att inte behöva ta hand om håret varenda dag. Och om man missar borstningen en dag så behöver inte allt vara en enda stor knuta bara för det. Det kan kännas läskigt att gå från att vara långhårig till korthårig om man inte varit det innan. Skrämmande när man inte vet om det kommer passa. Men det är bara hår och det växer ut igen. Så bara kör på det, frisören kan säkert ge några bra råd. 

 

Ser vad som passar dig

Man kan hitta flera olika frisyrer man tycker ser jättesnyggt ut. Hur ska man veta vilken som passar? Alla hår blir inte lika bra i alla frisyrer. Detta kan bero på att till exempel frisyren du vill ha är till ett plattare hår. Medan ditt är väldigt lockigt och tjockt. Det positiva är att frisören har full koll på det. De vet hur de kan hjälpa dig på bästa sätt. 

De är även bra på att se vad man kan passa i. Så vet man inte vad man vill göra, kan man alltid prata med sin frisör som kan ge inspiration och idéer till ditt nya hår. Vänd dig till en frisör i Linköping om du vill ha riktigt fint hår. Det är nästan omöjligt att bli missnöjd.

Fler nyheter