Byggfolie i Stockholm

18 maj 2020 Jenny Olsson

 

Att jobba som hantverkare är ofta ett varierat och spännande yrke, även om det givetvis många gånger kan vara tungt och slitsamt. Som hantverkare måste man vara duktig och kunnig på sitt område för att få ett bra slutresultat men också vara social och bemöta kunderna på ett bra och trevligt sätt.

När man åker ut och jobbar hos en kund, oavsett om det är på ett företag eller en privatperson gäller det att förhålla sig till vissa oskrivna regler. Som hantverkare är det viktigt att komma i tid, dels för att kunderna kan tycka att det är märkligt om man inte dyker upp som man ska när de anlitat en men också för att man ska hinna göra klart jobbet på utsatt tid. För många kunder är just detta viktigt, att jobbet blir klart till det datum de önskar. Men självklart måste det vara ett mål som går att nå och något man kommit överens om från början för att se om det överhuvudtaget är möjligt. 

När man jobbar som hantverkare är det också mycket att tänka på, som till exempel vilka material man behöver för jobbet och hur mycket av varje som behövs. Man ska också tänka på att ta med sig tillräckligt med material för att kunna städa och täcka allt som behövs. Ju mer man ser till att få med sig från början desto mer tid sparar man genom att man slipper åka mellan firman och kunden mer än nödvändigt. 

 

 

 

Gert Falk Emballage, är ett företag som säljer byggfolie i Stockholm.

De har ett  varierat sortiment av emballage och förbrukningsmaterial för många olika slags hantverkare, som byggare, golvläggare och målare. De har alltifrån byggtejp och engångsoveraller till byggsäckar. De har sitt lager i Jordbro som ligger söder om Stockholm och kan leverera snabbt till dig som hantverkare.

Fler nyheter