Bli hjälpt via massage

Har du funderat på att testa någon typ av massage men vet inte vilken? Är du kanske nyfiken på något nytt, något som känns lite läskigt, såsom tantramassage? Varför upplever vi det läskigt eller lite tabu egentligen? Troligen handlar det om okunskap eller att någon nyttjar det på fel sätt. En behandling kan hjälpa dig att få kontakt med delar av dig själv som du tappat kontakten med. Du kan med hjälp av tantra få kontakta med din sexuella energi som du någon gång under ditt liv valt att stänga ner. Du kan återfå kontakt med delar av din kropp som du inte visste fanns. 

 

Vad kan du få hjälp med?

Via behandlingar med tantramassage kan du finna kontakt med ditt inre jag. Du kan bli påmind om, och få kontakt med, vad du egentligen vill. I och med detta uppnår du nya höjder av självförtroende och kan slappna av i situationer du tidigare upplevt som besvärliga, omöjliga eller otäcka. När du återfår denna inre kontakt och kontakten med dig själv kan du också uppnå helt nya nivåer av njutning. Längtar du efter att veta vad du vill och vad du behöver samt att våga uttrycka det? Frigör dina känslor och hitta dina styrkor via tantramassage.

 

 

Så vad får du vara med om?

När du beställer en tantramassage i Malmö kommer du att få uppleva hur terapeuten använder sig av medveten närvaro och kommunikation på olika sätt. Du får använda din andning för att komma ner i kroppen och känna att du verkligen befinner dig i här och nu. Hen lyfter fram kärlek, skönhet och harmoni genom att väcka dina känslor med olika typer av beröring. Avslappning, njutning och innerlighet ger ett tryggt, kravlöst och tillåtande utrymme. Det är viktigt att nämna är att det handlar om envägsberöring, du tar alltså enbart emot.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *