Anlita rätt hjälp vid brottmål i Göteborg

28 januari 2022 Cecilia Olsson

editorial

Man behöver inte alltid ha gjort sig skyldig till ett brott för att hamna i en brottmålsrättegång. Man kan till exempel vara den som utsatts för ett brott eller så är man helt enkelt oskyldigt anklagad för något man inte gjort. Sedan kan det såklart vara så att man har begått en gärning där man gjort sig skyldig till brott. Oavsett om man är brottsoffer, oskyldigt anklagad eller har gjort sig skyldig till brott så behöver man i regel juridisk hjälp i form av ett målsägandebiträde eller en offentlig/privat försvarare som för ens talan.

För dig som står anklagad för ett brott

Om man är anklagad för att ha begått ett brott så kan man behöva en advokat som för ens talan och antingen bevisar att man är oskyldig (om så är fallet) eller så handlar det om att få ett så lindrigt straff som möjligt. En advokat tar tillvara på den misstänktes rättigheter samt är med vid polisförhör, häktesförhandlingar och domstolsprocesser.

advokat

För dig som utsatts för ett brott

Har man däremot blivit utsatt för ett brott så kan man behöva hjälp från ett målsägandebiträde som kan föra ens talan samt driva en begäran om skadestånd. Om man av någon anledning inte har ett målsägandebiträde så är det åklagaren som för målsägandes talan under rättegången.

Professionell hjälp vid brottmål i Göteborg

Är man i behov av hjälp vid brottmål i Göteborg, oavsett om det är som målsägande eller om man står anklagad för ett brott, så kan man vända sig till Advokatfirman Ottosson & Pakas. De har lång erfarenhet samt goda kunskaper gällande brottmål och de finns med som stöd och hjälp hela vägen. Att vara inblandad i ett brottsmål kan vara väldigt jobbigt oavsett om man är offer, skyldig eller oskyldig och det är därför viktigt att få bra stöd hela vägen, något som Advokatfirman Ottosson & Pakas kan erbjuda.

Fler nyheter