Akutbärgning med service

21 juli 2020 Jenny Olsson

Att bli stående på vägen är aldrig roligt, oavsett i vilket ärende man är ute och åker på vägarna. Om man dessutom inte är så kunnig på bilar är man ännu mer utelämnad då man faktiskt inte kan göra någonting.

Det är då skönt att ha ett företag som man kan ringa som kan sin sak och som dessutom är snabb med att vara på plats och hjälpa dig med bärgning.

Oavsett om man bara råkar ut för en punktering så blir man oftast stående, då det i många nya bilar idag inte finns något extradäck utan endast skum och det fungerar inte om däcket har smällt. Oavsett om man är på väg till ett möte, ett kalas eller är ute på en längre biltur så är det oerhört jobbigt att bli stående och man känner sig ofta stressad över att tiden går och man kanske måste planera om dagen men får man snabb hjälp kan man kanske rädda upp den olyckliga situationen ändå. 

Akutbärgarna i Jönköping är ett företag som kan rycka ut och bistå med flera tjänster. Dels kan de hjälpa till att bärga bort fordonet men de kan också komma och bistå med starthjälp. Får man igång bilen endast genom det så är det skönt att slippa bärga den i onödan. Företaget har varit med ända sedan 2005 på marknaden så de är kunniga och erfarna, vilket är skönt som kund att veta. När man står där och bilen inte vill fungera och kanske inte alls är kunnig på området är det skönt att det kommer någon med rätt expertis.

Företaget har också däckverkstad för såväl personbilar, mc, last och entreprenad. Så har man råkat ut för en punktering till exempel och inte har något extradäck så kan de inte bara hjälpa till med bärgningen utan man kan också anlita dem för att få ett nytt däck. Inom däck har de också jourverksamhet, vilket gör att de kan ge sina kunder bra service, genom att bistå dem med hjälp när de än behöver. 

Fler nyheter